Just nu har Polismyndigheten problem med utskrifter vilket gör att försändelser kan bli fördröjda.

Uppdaterad 07 juni 19:07

07 juni 16:18, Mord/dråp, försök, Mjölby

Man gripen efter misshandel i Mantorp.

14.29 Polis larmades om en misshandel i en bostad i Mantorp. En man med ett tillhygge skulle ha skadat en annan man och sedan lämnat platsen.

14.39 Polis på plats. En skadad man i 20-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget är okänt för polisens presstjänst.

Polisen sökte efter en misstänkt gärningsperson på tågstationen i Mantorp och på ett pendeltåg som stod inne på perrongen.

15.00 En polispatrull meddelade att de hade gripit en misstänkt man på det stillastående tåget. Han är i 20-årsåldern. Brottsrubriceringen är inte helt klar i skrivande stund.

17.30 Ärendet är rubricerat som försök till mord. Polisens presstjänst har ingen ny information om skadeläget för den drabbade mannen.

19.00 Den gripne mannen är numera anhållen efter beslut av åklagare. Han är skäligen misstänkt för försök till mord. Den drabbade mannen har hörts av polis och bedöms inte vara allvarligt skadad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.