Uppdaterad 08 juni 06:32

07 juni 18:39, Skottlossning, misstänkt, Trollhättan

Larm om misstänkt skottlossning i Kronogården.

Flera personer ringer polisen då de hört flera skott avlossas i närheten av Kuskgatan. Polisen är snabbt på plats men ingen skadad person har anträffats. Det har heller inte kommit in någon skadad till sjukhusen i regionen. Flera polisresurser är på plats för att utreda vad som hänt och man har inlett en förundersökning om mordförsök. Man pratar med vittnen och man söker i området med hund för att försöka hitta fynd kopplade till händelsen. Ingen gripen i nuläget.

20.00 Ett större område har spärrats av för en teknisk undersökning. Tomhylsor har hittats och tagits i beslag. Fortfarande finns ingen målsägare i mordförsöket. Dörrknackning kommer strax att inledas i området.

210608, 06.30 Uppdatering
Under senare delen av kvällen greps en man i 40-årsåldern i Trollhättan. Efter förhör anhölls han av åklagare misstänkt för mordförsök och grovt vapenbrott. Det finns fortfarande ingen målsägare i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.