08 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

23.17 Floda, trafikolycka
På Högsboholmsvägen har en mc-förare kört omkull. Förare är en ung man som är vaken och talbar när han förs till Sahlgrenska sjukhuset med en skada i ena benet. Inga misstankar om brott.

23.29 Skövde, rånförsök
På Vasagatan har en man i 30-årsåldern blivit utsatt för ett rånförsök. Han har blivit hotad med kniv och även slagen av två unga män. Kort tid efter rånförsöket kan polisen gripa två män i 20-årsåldern nära stadshuset. Inga uppgifter om personskador.

02.28 Trollhättan, rattfylleri
På Stallgatan stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 20-årsåldern som saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. I bilen anträffas även misstänkt stöldgods som tas i beslag. Mannen tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri, olovlig körning samt stöld.

03.41 Borås, inbrott
På Björkängsgatan ser vittnen hur två män bryter sig in i ett garage. De lämnar sen platsen på cyklar och polis söker i området, dock utan resultat. Troligtvis har man fått med sig ett flak öl från garaget. Oklart om det är flera saker som är stulna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.