08 juni 17:00, Trafikbrott, Jämtlands län

Jämtland, ett urval av polisens arbete i trafiken under eftermiddagen

KROKOM

Vid 15-tiden stoppades en bilist på grund av hastighetsöverträdelse på E14 vid Trångsviken. Föraren hade kört 104 km/timmen på en 90-sträcka och böter utfärdades.

Därefter stoppades en bilist på samma sträcka på grund av hastighetsöverträdelse och för att föraren kört över heldragen linje. Böter utfärdades.

Vid 16-tiden stoppades en tredje trafikant på sträckan. Föraren fick böter och sitt körkort omhändertaget på grund av hastighetsöverträdelse.

STRÖMSUND

Under eftermiddagen hölls en trafikkontroll på E45 vid Hallviken. Två förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Högsta uppmätta hastighet var 71 km/timmen på en 50-sträcka.

ÅRE

Strax efter kl 16 fick en bilist böter på grund av hastighetsöverträdelse på E14 i Mattmar. En stund senare fick en bilist i Mörsil böter av samma anledning.

ÖSTERSUND

Vid 14:30-tiden stoppades en trafikant på Frösön efter att ha kört 104 km/timmen på en 80-sträcka. Böter utfärdades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.