Med anledning av tidigare problem med utskrifter kan försändelser från Polismyndigheten bli fördröjda.

Uppdaterad 09 juni 06:55

09 juni 06:42, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.28 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordninsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

01.26 I samband med kontroll av en lastbil som parkerat på E4 Klevshult bötfälldes chauffören för att ha stannat olagligt på motorväg och eftersom fordonsavgifter på nästan 13000 var obetalda omhändertogs registreringsskyltarna. Skyltarna kommer att kunna återfås mot kvitto på de betalda avgifterna.

02.36 i samband med en kontroll av en bilist i Bor uppstod misstanke om drograttfylleri på föraren, en man i 25-årsåldern. Han fick följa med för provtagning och förhör och frigavs därefter.

06.20 en man i 35-årsåldern ringde till polisen och anmälde att hans bil blivit stulen utanför bostaden i Nässjö. Han uppgav att han under gårdagen lämnade bilen på annan plats obevakad på tomgång och då blev bilnyckeln stulen. Nu har också bilen blivit stulen under natten.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.