Med anledning av tidigare problem med utskrifter kan försändelser från Polismyndigheten bli fördröjda.

01 maj 08:37, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 23:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. 

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:03 Grov misshandel, Boden: Polisen larmas till en en by i kommunen där en man uppges ha blivit misshandlad med ett vasst tillhygge. Mannen förs till sjukvård av en bekant. En person på plats grips och anhålls senare av åklagare.

Förhör med de inblandade och med vittnen hålls. En anmälan gällande grov misshandel upprättas.

00:25 Misshandel, Kalix: Polispatrull beordras till en adress i Töre där det uppges ha varit bråk/slagsmål i samband med en fest. Det är oklart om någon behövt uppsöka sjukvård. En anmälan samt en motanmälan gällande misshandel upprättas.

03:01 Misshandel, Gällivare: Polispatrull larmas till en adress i Gällivare med anledning av ett bråk. En person ses om av ambulans. En anmälan gällande misshandel upprättas.

05:41 Trafikolycka, Piteå: Polispatrull beordras till Klubbgärdet med anledning av en singelolycka där en bil kört av vägen. En person förs till sjukvård med ambulans. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.