Uppdaterad 10 maj 07:13

10 maj 06:44, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.44 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. en har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har behövt följa med för provtagning.

01.58 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4 i Värnamo anträffades fyra exklusiva cykelhjul. Bilföraren hade ingen rimlig förklaring till varför han hade dessa hjul varför hjulen togs i beslag som misstänkt stöldgods och mannen, som är i 40-årsåldern greps, misstänkt för stöld alternativt häleri. Mannen blev vid 04.40-tiden anhållen av åklagare, på sannolika skäl misstänkt för stöld alternativt häleri. Polisen ska nu bland annat arbeta med att utreda om hjulenkan härledes till en redan anmäld stöld, alternativt om någon anmälan om stöld av hjulen kommer in.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.