12 maj 06:49, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under natten eller morgonen. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:01 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Riktargatan i Eskilstuna. Bilisten, en kvinna i 45-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Hon misstänks för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk, hon fick följa med för provtagning och förhör. I bilen låg ett vasst föremål vilket gör att kvinnan även misstänks för brott mot knivlagen. Föremålet togs i beslag.

03:06 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Bruksgatan i Eskilstuna. Bilisten, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Han fick följa med för provtagning och förhör.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.