Uppdaterad 13 maj 08:33

13 maj 07:29, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

En person har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Ett urval av nattens ärenden:

00:12 Brand, Timrå
Polisen larmas om en brand i ett flerfamiljshus i Timrå. Det finns ingen uppgift om att någon person har kommit till skada. Polisen har varit på plats. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas. 

00:57 Brand, Kramfors
Polisen larmas gällande en brand i Bollstabruk. Enligt de uppgifter som finns tillgängliga i nuläget ska det röra sig om en brand i en husvagn. Det finns inga uppgifter om personskador. Polisen har varit på plats, brandorsaken ska utredas. 

01:19 Misshandel, Örnsköldsvik
Polisen kontaktas gällande ett stort bråk i centrala Örnsköldsvik. Ett större antal människor ska ha varit inblandade. Det finns uppgifter om att tillhyggen har använts. Polispatrullen som först anländer beskriver det som rörigt på platsen.

Minst en person ska ha först till sjukvård med ambulans. Skadeläget är oklart. 

Uppdatering klockan 08:23: I nuläget har fyra anmälningar gällande misshandel upprättats efter bråket. Ingen person är frihetsberövad. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.