15 maj 08:07, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

00:31 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Brogatan i Gislaved uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

00:48 Polispatrull beordrades till Eksjö Camping och Konferens med anledning av att personer från allmänheten ringt in till regionledningscentralen (RLC) om att bilar och människor befunnit sig där och spelat hög musik. När polispatrull anlänt till platsen avvisades ett 10-tal bilar därifrån.

03:30 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Villagatan i Gislaved uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, viltolycka utan personskada (rådjur), trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.