15 maj 08:13, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:45 Misshandel, Boden
Samtal inkommer från en man som uppger att han blivit misshandlad av okända personer. Polis beordras till adressen mannen befinner sig på, förhör hålls och anmälan upprättas.

23:52 Misshandel, Boden
Polis kallas till Drottninggatan med anledning av bråk. Inga personer är kvar på platsen, men blod anträffas i trappuppgången och en anmälan gällande misshandel upprättas. I nuläget finns varken målsägande eller misstänkt.

01:16 Misshandel, Boden
Efter samtal om en misshandel utomhus i centrala Boden där några personer är inblandade beordras polis till platsen. En man och en kvinna grips och anhålls senare, misstänkta för grov misshandel.

De tre ovan nämnda ärendena gällande misshandel har inträffat på Sveafältet och Lundagård. När det gäller dessa ärenden vill polisen gärna ha allmänhetens hjälp. Iakttagelser tas tacksamt emot på nummer 114 14.

 

01:35 Rattfylleri, Luleå
Samtal inkommer om misstänkt rattfylleri söder om Luleå. Polis beordras dit och anträffar en förare som blåser positivt i polisens sållningsinstrument och som får följa med för ytterligare provtagning. Föraren saknar körkort. En anmälan upprättas gällande misstänkt rattfylleri samt olovlig körning.

01:39 Misshandel, Boden
Polis beordras till en adress i Boden med anledning av att en man har misshandlat en kvinna. De har en relation. Mannen grips, misstänkt för misshandel.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.