Uppdaterad 16 maj 08:38

15 maj 13:39, Anträffad död, Jönköpings län

En person anträffad avliden inomhus.

12:15 Under dagen har polis budats till en adress i Jönköping med anledning av att en avliden person anträffats inomhus. Personen är i nuläget inte identifierad. Omständigheter på plats gör att brott inte går att utesluta och av den anledningen har en förundersökning gällande mord inletts. Initiala utredningsåtgärder har påbörjats och pågår. Aktuell brottsplats har spärrats av och tekniker är budade för att göra en brottsplatsundersökning.

14:02 Polisens kriminaltekniker är på plats för en brottsplatsundersökning.

Uppdatering söndag 16 maj:

Vid 19-tiden under lördagskvällen blev kriminalteknikerna klara på plats. Den avlidne har också identifierats som en man i 35-årsåldern. Anhöriga har underrättats. Polisen har fortsatt att jobba i ärendet och inväntar också obduktionsrapporten. Brottsrubriceringen kvarstår men kan komma att ändras. Ingen har frihetsberövats men med tanke på brottsrubriceringen har ärendet ändå tagits över av jouråklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.