Med anledning av tidigare problem med utskrifter kan försändelser från Polismyndigheten bli fördröjda.

17 maj 06:05, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06:05 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits men ingen ytterligare har frihetsberövats under denna tid.

01.09 inbrottslarm från ett fritidshus i Anderstorp. Polisen åkte till platsen och spanade och kunde gripa en misstänkt person. Det var en man i 20-årsåldern som nu är misstänkt för stöld genom inbrott. Det är inte känt vad som stulits. Mannen är i skrivande stund fortfarande gripen.

02.40 polisen fick samtal om att en inringare hört glaskross från Norrahammar. Polisen åkte till platsen och det visade sig ha varit inbrott i en hårsalong. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott. Det verkar som att det saknas hårtrimmers från salongen. Ingen är frihetsberövad.

03.56 samtal kom till polisen om misstänkt inbrott i ett konditori i Taberg. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. Någon har tagit sig in genom att bryta upp två dörrar. Det verkar vara så att datorer saknas från konditoriet, eventuellt även andra föremål men de har inte inventerat. Det finns ingen frihetsberövad.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.