20 maj 07:15, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Sju personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

23:41 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Vasavägen i Eskilstuna uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 40-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

23:58 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Västergatan i Eskilstuna uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.