21 maj 07:22, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits (se nedan). Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.  Det ärende som sticker ut:

22:29 Polis larmades till en adress i Gislaved. När polis anlänt till platsen greps en man för sexualbrott. Mannen, i 65-årsåldern, har under natten anhållits av åklagare och polisens presstjänst hänvisar frågor till Åklagarkammaren i Jönköping.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolycka vilt, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.