22 maj 07:12, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har omhändertagits på grund av berusning och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

03.20 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott i en lokal på Månsgatan i Anderstorp, Gislaved. Två personer hade setts försöka bryta sig in genom en dörr i fastigheten. När polis kom till platsen konstaterades att brytmärken fanns på dörren men inga misstänkta personer fanns i området. Polisen har upprättat en anmälan om försök till stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.