Uppdaterad 23 maj 08:53

22 maj 09:39, Övrigt, Malmö

Misstänkt grovt brott, Börringegatan/Bellevuevägen.

Ett flertal polispatruller är på plats vid Bellevuevägen/Börringegatan med anledning av ett misstänkt grovt brott. En misstänkt brottsplats är avspärrad och informationsinsamling pågår. Dörrknackning kommer att påbörjas inom kort.

Har du gjort iakttagelser kring personer som rört sig i området vid 09-tiden idag? Ring polisen på 114 14 och lämna ditt tips.

Uppdatering 11.02: Det rör sig om ett misstänkt sexualbrott. Notisen uppdateras så fort mer information går att lämna.

Uppdatering 14.23: Polisens arbete fortsätter på platsen, bland annat arbetar teknikerna med att säkra eventuella spår. Målsägande är en kvinna över 18 år. Polisen söker efter en ensam gärningsman. I nuläget finns ingen misstänkt gripen. Ärendet rubriceras som våldtäkt.

Uppdatering 14:49: Teknikerna är klara på plats. Avspärrningarna hävs.

Uppdatering 23/5: Ett flertal vittnesförhör har hållits och polisen önskar komma i kontakt med fler personer som kan ha gjort iakttagelser i området. Har du uppgifter att lämna, hör av dig till polisen på 114 14.

I nuläget finns ingen frihetsberövad i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.