22 maj 17:51, Sammanfattning kväll, Jämtlands län

Ett urval av kvällens händelser

15:45 - Narkotikabrott. Centrala Östersund

Polis kontrollerar en kvinna. Vid kontrollen påträffas misstänkt narkotika. Polis skriver en anmälan gällande narkotikabrott, innehav.

16:29 - Rattfylleri. Torvalla, Östersund

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen blir föraren, en kvinna i 30-årsåldern, misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. Kvinnan medtas till provtagning och polis skriver anmälan.

16:57 - Trafikolycka. Centrala Sveg

Polis kallas till en olycksplats där en bil kört upp på en betongsugga. Uppgifter gjorde gällande att olja eventuellt läckt ut, räddningstjänst hanterar detta. Polis skriver en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

18:15 - Trafikbrott. Torvalla, Östersund

Polis kontrollerar en moped. Vid kontrollen blir föraren misstänkt för olovligt körning då denne inte haft rätt körkortsbehörighet.

18:23 - Lugnt i länet

19:48 - Narkotikabrott. Centrala Östersund

Polis kontrollerar en man. Vid kontrollen uppstår misstanke om att mannen är påverkad av narkotika. Mannen medtas till provtagning och en anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk och innehav upprättas.

Sammanfattningsvis har det hittills varit en kväll med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.