23 maj 17:12, Sammanfattning kväll, Västernorrland län

Ett urval av kvällens händelser

14:24 - Trafikolycka. Tuna, Sundsvall

Polis får samtal om en frontalkrock mellan två bilar. Polis, räddningstjänst och ambulans samverkar på platsen. Tre personer är inblandade i olyckan. Initiala uppgifter gjorde gällande att en person hade lindriga skador, detta är dock inte bekräftat. Polis skriver en anmälan där eventuella trafikbrott i samband med olyckan utreds.

15:42 - Försök till stöld genom inbrott. Sundsvall

Polis får samtal om ett pågående inbrott i en restaurang. Polis kan kort därefter gripa en man på bar gärning som förs till polisstationen för vidare utredningsåtgärder och åklagarkontakt. Polis skriver en anmälan om försök till stöld genom inbrott.

16:00 - Grov olovlig körning. Vivstavarv, Timrå

Polis kontrollerar en personbil. Vid kontrollen upprättas en anmälan gällande grov olovlig körning då föraren, en man i 50-årsåldern, saknade körkort. Personbilen tas i beslag enligt trafikbrottslagen 7§ .

17:22 - Lugnt i länet

20:54 - Fortsatt lugnt i länet

Sammanfattningsvis har det varit en kväll med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.