24 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Anna Göransson.

20.12 Halmstad, rån
På Snickaregatan har en pojke i 15-årsåldern blivit rånad på sin moped. Han hade bestämt träff med en ung man för att sälja mopeden. Köparen provkörde mopeden och lämnade sin mobiltelefon som säkerhet. När han var färdig med provkörningen tog han tillbaka sin mobil och lämnade tillbaka mopeden. När ägaren till mopeden skulle köra därifrån blev han bortknuffad från mopeden och den misstänkte kunde ta mopeden och köra därifrån. Inga personskador. En anmälan om rån har upprättats men ännu finns ingen misstänkt.

00.53 Halmstad, drograttfylleri
På Ryttarevägen försöker en motorcyklist att köra ifrån polisen. Efter ett kortare förföljande kör dock föraren, en man i 50-årsåldern, omkull och polisen kan säkra honom. Mannen klarade sig utan skador men togs med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Motorcykeln tagen i beslag.

02.52 Halmstad, grov misshandel
En man i 20-årsåldern kommer till akuten på Hallands sjukhus med skador. Han uppger att han blivit misshandlad med sparkar och slag av flera personer i centrala Halmstad. Polisen tar hans kläder i beslag för spårsäkring och en anmälan om grov misshandel skrivs. Ingen fastställd brottsplats och inga misstänkta i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.