24 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Anna Göransson.

20.58 Strömstad, inbrott
Väktare får larm om inbrott på Stadshuset i Strömstad. Någon har plockat bort ett fönster och tagit sig in i lokalerna. Inga personer kvar på platsen och det är i nuläget oklart vad som stulits. Polis har varit på plats och gjort en brottsplatsundersökning.

21.58 Skärhamn, trafikolycka
På Hamngatan har en mopedbil glidit ner i diket och hamnat på sidan. Två unga män färdades i mopedbilen men klarade sig utan skador. Inga misstankar om brott.

22.51 Göteborg, inbrott i bil
På Hulda Lindgrens gata har det varit inbrott i två företagsbilar. Någon har krossat rutor på bilarna och stulit bl a mobiltelefoner och betalningsutrustning(kortmaskin). Polisen har sökt i området men ingen har gripits. Anmälningar om stöld genom inbrott i bil har skrivits.

00.34 Bollebygd, brand
Från Petared kom larm om brand i en ladugård. Det brann med öppna lågor och hela ladan stod i brand. Räddningstjänst och polis åkte till platsen men ladan gick inte att rädda utan brann ner till grunden. I ladan fanns inga djur och inga personer har kommit till skada. Branden spred sig även till ett ödehus intill ladan och detta brann också ner till grunden. En förundersökning om mordbrand har inletts då det finns misstankar om att branden är anlagd. Efter utredning och spaning under natten har en man i 50-årsåldern gripits misstänkt för mordbrand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.