Med anledning av tidigare problem med utskrifter kan försändelser från Polismyndigheten bli fördröjda.

24 maj 06:55, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen person har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:01 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Eckerda, Vetlanda, med anledning av en trafikolycka. En bilist hade väjt för ett djur och hamnat i diket. Två personer färdades i bilen, en person fördes till sjukhus med ambulans. Polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget.

03:03 Polis beordrades till en restaurang på Hermansvägen i Jönköping. En väktare hade upptäckt ett krossat fönster in till lokalen. Flera polispatruller åkte till platsen för att utreda händelsen. En brottsplatsundersökning genomfördes. Ingenting ska ha stulits från restaurangen. Händelsen rubriceras som försök till stöld. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.