24 maj 06:55, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen person har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:45 Polis larmades till Strandvägen i Krokek, Norrköping, då en inringare hade sett flera personer som hade en fyrhjuling på ett släp. Dessa personer ska sedan ha lämnat platsen när inringaren närmade sig dessa. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till platsen för att utreda händelsen. Även hundpatrull beordrades till platsen. I samband med sökandet av gärningsmännen begärde polisen tågstopp, som varade i ungefär en timme. Händelsen rubriceras som försök till stöld. Det finns ingen misstänkt i nuläget.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.