Med anledning av tidigare problem med utskrifter kan försändelser från Polismyndigheten bli fördröjda.

24 maj 08:01, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:13 Viltolycka, Skellefteå: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur i Klutmark. Inga personskador rapporteras.

22:15 Trafikkontroll, Lycksele: Samtliga som kontrolleras vid en trafikkontroll på E12 i centrala Lycksele är utan anmärkning.

22:21 Olovlig körning, Umeå: Personbilsförare som kontrolleras på Blå vägen, Fridhem, saknar behörighet att köra bil. Förhör hålls och en anmälan gällande olovlig körning upprättas.

22:44 Trafikkontroll, Lycksele: Samtliga som kontrolleras vid en trafikkontroll på E12, Tuggensele, håller hastigheten.

01:41 Brand, Skellefteå: Polispatrull beordras till Bogårdsvägen med anledning av en mindre brand utomhus. Vittnesförhör hålls och en anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

02:52 Viltolycka, Dorotea: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på E45, Dorotea. Inga personskador rapporteras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.