24 maj 08:02, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:33 Grov misshandel, Sundsvall: Polispatruller beordras till Skönsberg med anledning av ett bråk/slagsmål med flera personer inblandade. Någon form av tillhygge ska ha använts.

Två män förs till sjukvård med oklart skadeläge. Fyra män är anhållna av åklagare misstänkta för grov misshandel. (En av dessa är en av de två som fördes till sjukvård.)

Polisen utreder vad som hänt, bland annat genom att undersöka brottsplatsen och hålla förhör. En anmälan gällande grov misshandel upprättas.

06:13 Viltolycka, Sollefteå: Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 331, Åkerö, Edsele. Det finns inga uppgifter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.