Uppdaterad 25 maj 16:16

25 maj 15:24, Bråk, Borås

Bråk på resecentrum i Borås.

Polis larmas till resecentrum vid Sven Erikssonsplatsen. På platsen ska ett flertal yngre män bråka. Enligt anmälare så handlar det om fler än åtta yngre män, oklart om någon är skadad. Flera patruller åker till platsen. När polisen anländer så lugna situationen ner sig tillfället men det finns hela tiden risk för att bråket ska blomma upp igen. Vad som ligger bakom är för närvarade inte känt.

Polisen genomför kontroller att de involverade, möjligen finns det någon med skador på platsen, oklar omfattning. En man visar sig vara efterlyst (oklart för vad). Ytterligare polispatrull tillkallas för att lugna ner händelsen/situationen. En man avlägsnas från platsen (PL 13§).

Det finns fortfarande ingen känd förklaring till händelsen. Flera anmälningar upprättas med rubricering misshandel, anmälan och motanmälan. Ingen gripen.   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.