27 maj 06:46, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under denna tidsperiod har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:47 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka på länsväg 800 mellan Kila och Stavsjö, Nyköping. Enligt initiala uppgifter skulle det röra sig om en singelolycka där en A-traktor var inblandad. Föraren hade tappat kontroll över fordonet och hamnat i diket. Två tonåriga killar satt i fordonet och båda fördes till sjukhus med ambulans för kontroll, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter gällande skadeläget. Bärgare kallades till platsen. Föraren misstänks för att ha framfört A-traktorn i en högre hastighet än vad som är tillåtet, en anmälan gällande olovlig körning har upprättats.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.