Med anledning av tidigare problem med utskrifter kan försändelser från Polismyndigheten bli fördröjda.

29 maj 07:33, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:02 Viltolycka, Umeå: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på Bergviksvägen, Botsmark. Inga personskador rapporteras.

00:33 Umeå: Polisen får samtal om att ett flertal bilar finns spridda på Bangården, I20-området, och att det spelas hög musik. Polispatrull beordras dit och den bilförare som spelat musik får lämna platsen.

00:38 Inbrott, Umeå: Polispatrull beordras till Carlslid med anledning av ett misstänkt inbrott i en villa. Okänd gärningsperson/personer har någon gång mellan 20:00 och 00:30 tagit sig in i villan. I nuläget verkar det som om inget har stulits. En anmälan upprättas.

00:48 Brott mot alkohollagen, Storuman: Polispatrull kontrollerar en fest med ungdomar vid badsjön. I samband med detta misstänks okänd gärningsperson ha langat alkohol. En anmälan upprättas.

00:51 Trafikbrott, Umeå: Bilförare i centrala Umeå får ordningsbot för att ha haft för många passagerare i bilen. Bilen avvisas från platsen på grund av ordningsstörning.

01:19 Umeå: Bilförare på I20-området får en tillsägelse efter att ha varvat med bilen.

01:31 Umeå: Två A-traktorer avvisas från en parkering på Väst-teg i samband med kontroll.

03:07 Misshandel, Umeå: Polispatrull beordras till en adress med anledning av en misshandel. En man uppger att han och hans vän misshandlats av två andra personer. Mannen skjutsas till sjukvård för kontroll.

En anmälan gällande misshandel upprättas. Det finns i nuläget ingen frihetsberövad i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.