29 maj 07:56, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer i Sundsvall har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. De misstänks även för brott mot knivlagen. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:14 Örnsköldsvik: Tre A-traktorförare som står med sina fordon i ett område vid Viktoriaesplanaden där motortrafik är förbjuden får en tillsägelse.

01:04 Misshandel, Timrå: Polisen får samtal från en man som uppger att han blivit misshandlad i en lägenhet av två personer som han är bekant med. Mannen har tagit sig från lägenheten.

Det finns inga uppgifter om att mannen behövt föras till sjukvård. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan gällande ringa misshandel. Ingen person är frihetsbeörvad i ärendet.

01:11 Olovlig körning, Kramfors: Vid stopp och kontroll av en moped på riksväg 90 framkommer att föraren saknar behörighet att köra moped. Föraren är under arton år och vårdnadshavare underrättas. En anmälan gällande olovlig körning upprättas.

01:17 Trafikolycka, Sundsvall: Polispatrull beordras till Norrmalm med anledning av en olycka med en personbil och en moped. Två personer som färdats på mopeden skadas. En av dem ses om av ambulans på plats och den andra förs med ambulans till sjukvård. Vårdnadshavare till de båda kontaktas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.