För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

03 maj 07:10, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Björn Öberg. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

03:12 Polis larmades till en bostad i Bruzaholm, Eksjö, med anledning av ett bråk. En man, som är i 40-årsåldern, hade misshandlat en kvinna han har en relation med. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till adressen. Mannen greps, han är misstänkt för misshandel och olaga hot. Polisens presstjänst har inga uppgifter kring kvinnans skadeläge. Under måndagsmorgonen anhölls mannen, ärendet är åklagarlett.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.