För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

03 maj 15:24, Stöld, Gislaved

Tre gripna och anhållna för stöld.

10.18 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade stoppat en mindre lastbil på riksväg 27 vid Gislaved. I fordonet fanns tre personer, samt gods som polisen misstänkte var stulet.

Alla tre greps, misstänkta initialt för stöld alternativt häleri, samt olovlig avfallshantering. De gripna är två män och en kvinna, en man är i 35-årsåldern och de två övriga i 30-årsåldern. Samtliga är i utländska medborgare. Polisen tog lastbilen i beslag för teknisk undersökning.

14.50 Samtliga tre har anhållits efter beslut av åklagare. De är misstänkta för stöld och otillåten avfallstransport. I lastbilen hittades ett 20-tal bilbatterier som polisen misstänker är stulna, dessutom finns det restriktioner kring hur bilbatterier ska transporteras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.