31 maj 06:35, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:39 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka på Vasavägen i Eskilstuna. Det var en lastbil som hade kört fast i en viadukt. Bärgare kallades till platsen. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. En polispatrull åkte till platsen för att utreda händelsen. Lastbilschauffören fick böter.

03:28 En polispatrull åkte på länsväg 900 i Eskilstuna när polispatrullen observerade en personbil i diket. Föraren, som satt kvar i bilen, kontrollerades av polispatrullen. Föraren, en kvinna i 30-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Hon misstänks för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Polisens presstjänst har inga uppgifter om kvinnans eventuella skador i samband med trafikolyckan.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.