31 maj 07:45, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens ärenden i Jämtlands län.

Det har varit en lugn natt i Jämtlands län. 

Polisen har utöver nedanstående ärenden kontrollerat personer och fordon som inte har resulterat i någon misstanke om brott. 

22:03 Trafikolycka, Härjedalen
Polisen beordras till länsväg 523 i Orrmo, Härjedalen, med anledning av en trafikolycka. Det handlar om en singelolycka med personbil. Ingen av de totalt fem inblandade personerna ska ha behövt följa med ambulans till sjukvård. Den misstänkte föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för vidare provtagning. En anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas. 

23:25 Trafikbrott, Åre
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E14 Hålland, Undersåker. Föraren får en ordningsbot för hastighetsöverträdelse. 

02:06 Drograttfylleri, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E14 Spikbodarna, Östersund. Föraren tas med för provtagning och förhör efter misstanke om narkotikapåverkan. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott. 

Övrigt: Två viltolyckor har skett i länet. En i Börtnan, Bergs kommun och en i Stångviken, Krokoms kommun. Ingen person kom till skada. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.