04 maj 06:40, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Björn Öberg. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

03:45 Polisen beordrades till en restaurang på Solbergavägen i Åkers styckebruk med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till platsen. När polispatrullerna kom till platsen fanns ingen misstänkt gärningsman kvar. En ruta till restaurangen hade krossats, vad som har stulits är i nuläget oklart. Platsen spärrades av för en brottsplatsundersökning. En förundersökning gällande stöld genom inbrott inleddes.  

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.