07 maj 07:00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:29 Narkotikabrott, Skellefteå
Två män kontrolleras på Anderstorp. Misstänkt narkotika anträffas i deras ägo. Förhör hålls och anmälan gällande ringa narkotikabrott, innehav, upprättas.

22:32 Trafikolycka, Umeå
Polis kallas till Öst på stan i Umeå med anledning av samtal om att en bilförare kört på en parkeringsbiljettautomat och därefter lämnat platsen. Föraren, en kvinna, anträffas i närheten. Misstanke uppstår om att föraren är påverkad och hon tas med för provtagning. En anmälan gällande misstänkt rattfylleri upprättas.

00:06 Brand, Umeå
Polis kallas till Sand med anledning av brand i en husvagn. Dokumentation av platsen utförs och anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.