08 maj 06:54, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sedan midnatt har två personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Polisen har också utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

Här följer ett urval av nattens ärenden: 

00:57 Hot mot tjänsteman, Sundsvall
Polis beordras till centrala Sundsvall med anledning av ett bråk. När polisen kommer till platsen påträffas en av parterna, en man, som ska ha blivit utåtagerande i samband med polisens ingripande. Han omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Anmälan upprättas gällande hot mot tjänsteman. 

02:16 Trafikbrott, Sollefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Sollefteå. Föraren, en man, får en ordningsbot då han inte har iakttagit väjningsplikt. 

03:07 Narkotikabrott, Sundsvall
Polisen kontrollerar en person i Södermalm. På personen hittas misstänkt narkotika. En anmälan gällande narkotikabrott genom innehav upprättas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.