Med anledning av tidigare problem med utskrifter kan försändelser från Polismyndigheten bli fördröjda.

09 maj 06:51, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

21.08 Brand, Skene, Mark. Polis och räddningstjänst larmas till Skene, där det brinner i ett garage, som sitter i hop med annat garage. Branden misstänks vara anlagd, och en anmälan skadegörelse genom brand skrivs.

23.01 Trafikolycka, Hallerna, Stenungsund. En personbil och en mopedbil kolliderar i en kurva på Hallernaleden. Föraren av mopedbilen, en 15-årig flicka, får allvarliga skador och förs med ambulans till sjukhus. Föraren av personbilen behövde inte föras med för vård. Båda bilarna tas i beslag för en kommande trafikutredning, och olyckan rubriceras som vårdslöshet i trafik.

00.23 Försök till mord, Mölnlycke. Polis skickas till Mölnlycke efter flera samtal om höga smällar. Polis söker med hund i området och tomhylsor hittas. En man påträffas som uppger att han blivit beskjuten, men har inte skadats fysiskt. Polis har sökt i området med helikopter och hundpatrull, men ingen misstänkt har anträffats. Polis har även genomfört dörrknackning och hållit förhör med vittnen.

03.07 Brand, Dals Långed. Polis och räddningstjänst larmas till Dals Långed där en bil brinner. Bilen blir helt utbränd, och ett fordon parkerat intill får brandskador. En anmälan skadegörelse genom brand skrivs. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.