Med anledning av tidigare problem med utskrifter kan försändelser från Polismyndigheten bli fördröjda.

09 maj 07:56, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 90 ärenden mellan klockan 22 och 07. Ingen person har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:54 Polisen fick samtal av en inringare som hade sett en bilist som hade kört av vägen, detta inträffade på Åsenvägen i Jönköping. Inringaren misstänkte att bilisten var berusad och larmade polisen. Bilisten åkte sedan från platsen. Flera polispatruller involverades i ärendet för att lokalisera bilisten. På riksväg 40, Olsbo, påträffades bilisten som stod parkerad i en parkeringsficka. Bilisten, en kvinna i 35-årsåldern, misstänks för grovt rattfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Hennes körkort omhändertogs. Kvinnan fick följa med för provtagning.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Poliserna har även hanterat ärenden som handlat om psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.