01 mars 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

22.08 Stenungsund, grov misshandel och grov stöld
En man i 50-årsåldern blir sprayad och slagen av tre personer som tränger sig in i mannens bostad efter att de ringt på dörren. De är delvis maskerade med andningsmasker och de stjäl en en TV samt en Ipad. Mannen blöder kraftigt när polisen kommer till platsen och han körs med ambulans till Kungälvs sjukhus för vård. Polisen skriver en anmälan gällande grov stöld och grov misshandel.

01.52 Göteborg, grov misshandel
På ett boende vid Agust Barks Gata är det en man som blir misshandlad av två personer, en man och en kvinna. Den slagne körs till Sahlgrenska sjukhuset för kontroll.

04.00 Göteborg, stöld genom inbrott
Vid Slottsskogspromenaden är det någon som krossar en ruta till Bar och Golf byggnaden. Polisen söker igenom byggnaden och ingen är kvar på platsen. Okänt vad som saknas.

06.15 Göteborg, trafikolycka
På Lilla Kongahällavägen vid Rödbo är det en bilist som blir påkörd av en annan biulist från sidan. Den påkörda manliga bilisten klagar på nacksmärtor.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.