11 mars 06:36, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson.

03:21, misshandel, Göteborg
Vi får in ett larm om ett bråk på en adress i Annedal. En taxichaufför har kört tre personer till aktuell adress. Det har sedan uppstått bråk i samband med betalningen. Patrull åker till platsen. Anmälan och motanmälan gällande misshandel, samt anmälan om våld mot tjänsteman och ringa bedrägeri avseende taxiskulden. Inga uppgifter om allvarliga skador.

23:30, rattfylleri, Skövde
En patrull stoppar en bil på riksväg 26. Föraren tas med för kontroll misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk.

22:33, vapenlagen, Borås
En patrull stoppar en bil på Göteborgsvägen. I samband med att patrullen ska genomföra en husrannsakan i bilen, kör föraren iväg. Det blir ett kort förföljande och efter cirka en kilometer stannar föraren. Längs vägen har de slängt ut ett föremål från bilen. I bilen hittar patrullen ammunition. En hundpatrull genomför sedan ett sök längs vägen och anträffar vad som sannolikt är ett skarpt vapen. Föraren och en passagerare grips misstänkta för vapenbrott. Båda är även misstänkta för narkotikabrott eget bruk och föraren för drograttfylleri.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.