Uppdaterad 15 mars 21:19

15 mars 20:47, Mord/dråp, försök, Göteborg

Överfallslarm från buss vid Kyrkbyn, pågående misshandel. Rubricering ändrad till försök till mord alt. dråp.

Polisen får in ett sk överfallslarm från en buss vid hållplats Eketrägatan. Enligt uppgifter från bussen så har tre till fyra personer/män lämnat bussen efter det att de slagit ner en man på bussen. Oklart då det gäller personskador men den man som är nerslagen vill inte ha fram ambulans. Han klagar dock på värk från rygg och ansikte.

Kl 20.55: Polis på plats. Ambulanspersonal kommer att ansluta och undersöka den man som eventuellt har skador. Det finns uppgifter som talar om att det förekommit någon typ av kniv i bråket. Den skadade har ett flertal skador på den jacka han bär, oklart om de kommer från någon typ av kniv/tillhygge.

Med anledning av att polisen tror att jackan har skador från en kniv så ändrats rubriceringen till försök till mord alternativt dråp. I övrigt inga uppgifter om personskador. Jackan beslagtagen.   

  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.