20 mars 07:55, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Sedan igår klockan 22:00 har polisen hanterat 96 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits och inga allvarliga brott mot person har kommit till polisens kännedom. 10 personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av droger, i samband med handräckning eller av annan anledning.

23:04 SOS larmade räddningstjänst och polis till Lärkvägen i Finspång med anledning av en brand i en parkerad bil. Räddningstjänst och polis fann ingen naturlig orsak till att det hade börjat brinna. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

04:24 Polisen larmades till en butik på Borgmästaregatan i Mjölby med anledning av att ett inbrottslarm hade utlösts inifrån butiken. Polisen var snabbt på plats men inga gärningspersoner fanns kvar. Gärningspersonerna verkar ha tagit sig in i butiken genom taket. Delar av butiken är avspärrad och teknisk undersökning kommer att ske under söndagen. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt och det är inte känt vad gärningspersonen eller –personerna har fått med sig.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.