Uppdaterad 21 mars 07:16

21 mars 01:37, Sammanfattning natt, Västernorrland län

En sammanfattning av nattens händelser. Uppdateras eftersom.

22:11 Skönsmon, Sundsvall
I Sundsvall inkom samtal om en bil som inte framfördes som den borde strax efter kl 22. Samma bil orsakade senare en trafikolycka och smet från platsen. Ingen person skadades i trafikolyckan. Polispatrull möter senare den aktuella bilen på fel sida av vägen och bilen kan då stoppas. Föraren, en kvinna i 70-årsåldern, misstänks för grovt rattfylleri, grov vårldslöshet i trafik och smitning från trafikoycka och omhändertogs för fylleri.

23:51 Inre Hamnen, Sundsvall
En polispatrull anländer till parkeringen vid Lidl strax före midnatt då ett större antal fordon och personer samlats på platsen. Ett handgemäng har då uppstått och polispatrullen ingriper mot detta varpå en av polismännen får ett slag. En person som misstänks för misshandel och våld mot tjänsteman omhändertas för fylleri. Efter att fler polispatruller anslutit till platsen upplöstes bilträffen och samtliga lämnade platsen.

Uppdatering kl 07:04 (av Elisabeth Glaas, presstalesperson)

00:37 Brand, Sollefteå
Polis kallas till en bilskrotsanläggning i Sollefteå med anledning av larm om brand i en bil. En anmälan gällande skadegörelse genom brand ska upprättas.

02:01 Stöld/inbrott, Sundsvall
Polis beordras till ett hotell i centrala Sundsvall med anledning av pågående inbrott. Två män i 35-45-årsåldern som är på väg att lämna hotellet grips av polis och anhålls senare. De är misstänkta för stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.