23 mars 06:41, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen person har gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:27 Polisen beordrades till en matbutik på Folkungavägen i Väderstad med anledning av ett inbrottslarm. Flera polispatruller involverades i ärendet men ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar på platsen när polispatrullerna kom dit. En förundersökning gällande stöld genom inbrott inleddes. Ingen person är frihetsberövad i ärendet. Vad som har stulits är oklart. Brottsplatsen spärrades av.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.