25 mars 07:35, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:22 Arbetsplatsolycka, Örnsköldsvik
Polis kallas till en arbetsplats i Husum där en man enligt initiala uppgifter skadat en fot då ett föremål fallit på den. Mannen förs till sjukvård med ambulans. Polis upprättar en anmälan gällande arbetsplatsolycka.

02:32 Rattfylleri, Härnösand
Polis stoppar och kontrollerar en personbil söder om Härnösand. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han får följa med för provtagning och förhör. En anmälan upprättas gällande misstänkt rattfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk.

En viltolycka i Härnösands kommun har anmälts till polisen strax före klockan sex. Den inträffade på E4 i höjd med Älandsbro och en personbil och ett rådjur var inblandade. Det finns inga rapporter om personskador. Det är oklart hur det gick för rådjuret och eftersöksjägare kontaktas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.