28 mars 08:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Hoppas ni ställt om klockan till sommartid. Här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 45 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Sex personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut:

00:51 Polis larmades till Egnahemsgatan i Norrköping med anledning av att en man utomhus ska ha slagit mot ett hus, slagit sönder rutor och skrikit. När polis anlänt till platsen blev mannen i 35-årsåldern omhändertagen enligt lagen om berusning (LOB) och misstänkt för skadegörelse samt ringa narkotikabrott för eget bruk.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, två viltolyckor utan personskador (rådjur och vildsvin) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.