30 mars 00:26, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser i länet

22:14 - Rattfylleri. Bollstabruk, Kramfors

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen uppstår misstanke om att föraren, en kvinna i 20-årsåldern, är påverkad av narkotika. Kvinnan medtas till provtagning och polis skriver en anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk.

00:37 - Lugnt i länet

Två personer har hittills omhändertagits på grund av deras berusning.

03:40 Stöld genom inbrott. Granloholm, Sundsvall

Vaktbolag noterar inbrottslarm vid en företagslokal. Polis på plats kan hitta tecken som tyder på ett fullbordat inbrott. Bland annat ska ett fönster vara trasigt och skador ska finnas inne i lokalen. Området genomsöks utan att några personer kan hittas. Polis genomför en brottsplatsundersökning och upprättar en anmälan gällande stöld genom inbrott.

03:51 -  Fortsatt lugnt i länet

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.