För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

31 mars 01:58, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser

00:33 - Skadegörelse. Karlslund, Östersund

Polis får samtal om en aggressiv man som enligt uppgift har förstört en entrédörr. Polis kontrollerar mannen som omhändertas enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer m.m). Polis skriver också en anmälan gällande skadegörelse. 

02:05 - Lugnt i länet

04:00 - Fortsatt lugnt i länet

En viltolycka har inträffat, inga personskador rapporterade.

05:37 - Narkotikabrott. Norr, Östersund

Polis kontrollerar en man. Vid kontrollen uppstår misstanke om att mannen är påverkad av narkotika. Mannen medtas till provtagning och en anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk upprättas.

Sammanfattningsvis har det varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.