För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

31 mars 06:01, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göansson, och under kvällen tjänstgör Peter Adlersson.

22.41 Rattfylleri, E20 Alingsås. En personbil stoppas för kontroll där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan, och saknar körkort. Han tas med för provtagning och är nu misstänkt för drograttfylleri, eget bruk samt grov olovlig körning.

01.21 Grovt rån, Guldheden. Dr Allards gata. Polis skickas till akuten, dit två män kommit efter ett rån som inträffat på Guldheden. En av männen har i samband med rånet blivit knivskuren, ej livshotande, och den andre mannen blivit misshandlad. Männen uppger att de blivit rånade av flera gärningsmän som tillgripit en laptop, halskedja och klocka.

04.40 Grov stöld genom inbrott, Kungsgatan, Göteborg. Polis och väktare skickas till en klädbutik på Kungsgatan, efter att ett inbrottslarm lösts ut. Vid entrén finns glaskross och en dörr har brutits upp. På utsidan anträffas kläder från butiken. Polis söker och spårar i området med hund, men hunden får inte upp några spår efter gärningsman/gärningsmän. En brottsplatsundersökning görs för att säkra eventuella spår. En anmälan grov stöld genom inbrott upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.