Uppdaterad 05 mars 06:38

05 mars 06:33, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Sedan klockan 22:00 igår har polisen hanterat 32 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Ingen person har heller omhändertagits av polisen.

22:14 Polisen larmades till Rågången i Norrköping med enledning av en misshandel som hade skett utomhus. Polisen fick kontakt med den drabbade mannen som är i 20-årsåldern. Han hade sårskador som verkar vara orsakade av ett vasst föremål. Ambulans kallades till platsen och mannen fördes till sjukhus för vård. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning på platsen där det skedde och har hållit ett förhör med den drabbade. Polisen sökte efter gärningspersoner men under morgonen finns ännu ingen misstänkt för händelsen som rubriceras som grov misshandel. Misshandeln ska ha utförts av för målsäganden flera okända personer. Hundpatrull var på plats under kvällen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.